Gabor schoenenMode 

Bekijk de collectie voor Gabor schoenen

Gabor schoenen is een bekend merk van schoenen voor vrouwen. Je kunt hier voor elke gelegenheid de perfecte schoen vinden. De soorten schoenen die wij hebben zijn sneakers, boots, pumps, instappers, sandalen en slippers. Deze schoenen hebben een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Je kunt dus zelf kiezen wat voor soort schoen je wilt. Er zit gegarandeerd een schoen bij.

De schoenen staan bekend om de pasvorm. De schoen heeft een uitneembaar voetbed, waardoor  je in de schoenen je eigen zooltje kunt leggen. De maten van de schoenen zijn maat 35 tot maat 43½. De schoenen hebben ook verschillende wijdtes F,G en H, zo zit er voor elke breedte voet een schoen bij.

Gabor schoenen

Waardoor de Gabor schoenen zo lekker zitten

De schoenen hebben soepele leren en flexibele latex zolen, die zijn opgebouwd uit meer componenten: dempende loopzolen met luchtkussentjes, uitneembare inlegzolen en veel meer. Dit zorgt ervoor dat iedereen lekker op de schoenen kan lopen. De schoenen hebben ook flexibele details zoals elastiek, sluitingen, elastische inzetten of klittenbandsluitingen. Zo zijn ze functioneel en zitten ze tegelijk erg lekker. De schoenen zijn verkrijgbaar in het blauw, bordeaux, bruin, cognac, geel, goud, grijs, groen, rood, wit, zilver en zwart. De prijzen liggen tussen de € 25,00 en € 135,00

Meer