refurbished telefoon kopenTips 

Een aantal tips voor mensen die een refurbished telefoon willen kopen.

Tip 1 – Winkel goed rond voor verschillende prijzen.

Als je een refurbished telefoon wil kopen zul je al snel merken dat het aanbod van webwinkels enorm is. Het verschil in prijs tussen dezelfde telefoon bij verschillende winkels kan ook behoorlijk oplopen. Bepaal welk model telefoon jij het liefst in refurbished versie in je handen hebt binnenkort en kijk dan goed rond welke winkel deze als goedkoopst aanbiedt.

Tip 2 – Check de garantie

refurbished telefoon kopen

Als je een refurbished telefoon koopt is het belangrijk dat je winkel duidelijke garantievoorwaarden vermeldt. Hoewel het kopen van een refurbished telefoon een goede beslissing is, gaat het om een gebruikte telefoon die waarschijnlijk ooit een defect heeft vertoond. Wat als de expert van jouw winkel net iets over het hoofd heeft gezien? Natuurlijk worden alle refurbished telefoons uitvoerig getest, maar sommige gebreken laten zich nou eenmaal niet zo makkelijk testen. 

Tip 3 – Wat voor recensies heeft jouw gekozen webwinkel?

Kijk naar wat andere gebruikers zeggen over jouw gekozen winkel. Je wilt het liefst een winkel die hoog scoort op categorieën als contact met klanten, snelheid, expertise en vriendelijkheid. De ervaringen van andere gebruikers met de webwinkel zou één van de doorslaggevende factoren voor moeten zijn. Je wilt uiteraard niet veel geld uitgeven aan een refurbished telefoon als je niet zeker weet dat hij in goede handen is geweest.

Meer