Jouw ideale vakantiepark in Frankrijk!

FranceComfort beheert en verhuurt vakantieparken in Frankrijk die net wat extra luxe hebben dan gemiddeld. Ze hebben vakantieparken in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées en de Poitou-Charente. Alle huizen zijn voorzien van luxe en comfort. Veel parken hebben een zwembad, restaurant, wifi, tennisbaan, speeltuin en animatie en receptie met Nederlands en Engels sprekende medewerkers. De parken zijn ook zeker geschikt voor minder validen, kinderen en meestal is het ook toegestaan om honden mee te brengen. Ben je een CARA patiënt? Dan hebben ze ook altijd huizen beschikbaar die geschikt zijn.

Omgeving vakantieparken Frankrijk

In de omgeving van de luxe vakantieparken kun je naar veel bekende plaatsen: Sarlat, Rocamadour, St. Cirq-Lapopie, Cannes, St. Tropez en Carcassone. Ook zijn er attractieparken en pretparken zoals  Puy du Fou en Futuroscope. Ook is er een groot golfpark met 18 of 27 holes en als je bij de receptie boekt krijg je ook nog eens korting! De recreatiemeren in de omgeving hebben ze watersportmogelijkheden en een strand waar je heerlijk op kunt relaxen en zonnen.

Vanaf sommige parken kun je ook lekker een dagje naar zee gaan: de Middellandse zee of naar de Atlantische kust met de heerlijke stranden en leuke terrasjes. Uiteraard kun je op de heen- of terugweg nog even langs Disneyland Paris gaan of een bezoekje aan de Eiffeltoren brengen om nog wat cultuur op te snuiven.