kartonnen dozenWonen 

Kartonnen dozen

Regelmatig producten te versturen? Maak gebruik van kartonnen dozen

Wanneer je als particulier of (met name) als ondernemer met grote regelmaat producten opstuurt naar bijvoorbeeld klanten en afnemers, dan zul je serieus aan de slag moeten met het verpakkingsvraagstuk. Je producten moeten immers op een veilige en kordate manier worden ingepakt. Doe je dat namelijk niet, dan bestaat het risico dat de producten onderweg beschadigen. Hierdoor kan ontevredenheid bij klanten ontstaan en zul je tot overmaat van ramp je producten opnieuw moeten versturen. Met kartonnen dozen van goede kwaliteit voorkom je dit allemaal. Karton biedt namelijk stevigheid en dus bescherming aan de inhoud. Verder is karton relatief milieuvriendelijk, kun je het makkelijk laten bedrukken en scoort het goed op het gebied van hygiëne. Genoeg redenen dus om kartonnen dozen te verkiezen boven bijvoorbeeld verpakkingen van plastic.

kartonnen dozen

Bij wie kun je je kartonnen dozen het best inkopen?

Het inkopen van je kartonnen verpakkingsmaterialen kun je het best doen via een organisatie die hieraan voldoet:

  • Een aanbieder die allerhande producten verkoopt die in de logistieke wereld nodig zijn. Een dergelijke aanbieder weet namelijk waar hij of zij het over heeft.
  • Een aanbieder die louter kartonnen dozen verkoopt die het FSC-keurmerk dragen en dus inzet op een zo laag mogelijke milieubelasting.
  • Een aanbieder waar je kartonnen dozen kunt bestellen in de afmetingen die je maar wilt, ook omdat maatwerk er mogelijk is.
  • Een aanbieder waar je je kartonnen dozen ook met je eigen opdruk kunt laten uitrusten.

Meer

Leave a Comment