Tips Zakelijk 

Tips voor het beste kerstcadeau voor personeel

Het is eind november, de winter staat om de hoek en dat betekent dat de kerst er weer aan komt. Op deze koude dagen geven we elkaar net wat meer om en aan elkaar. Dan is de kerstgedachte weer volledig aanwezig. En zeker dit jaar is wat moeilijker geweest dan andere jaren. 

Door het coronavirus hebben velen hun familie voor een lange tijd niet kunnen zien. Daarom is het nog belangrijker om de jouw personeel eens extra te verrassen tijdens de kerstdagen. Zij hebben door deze moeilijke tijd jouw bedrijf overeind gehouden en dat is zeker wat waard. In deze blog vertel ik hoe je het beste kerstcadeau aan jouw personeel kunt geven.

Een kerstpakket

Het is misschien vrij gewoontjes maar een kerstpakket doet altijd wonderen. Bij een kerstpakket kun je een hele samenstelling van producten maken zodat er voor iedereen wel wat leuks of lekkers in zit. Je kunt dit volledig zelf uitkiezen en (laten) inpakken of een al vooraf samengesteld pakket bestellen. 

Ikzelf vind het leuker om een een pakket zelf samen te stellen, dit maakt het wat persoonlijker. Daarbij kun je ook nog eens zelf de geschenkdoos uitkiezen. Bij Vermeij Verpakkingen hebben ze een groot en leuk assortiment aan geschenkdozen, ook voor de kerst. Mocht je hier allemaal geen tijd voor hebben dan bestel je net zo gemakkelijk een volledig kerstpakket online. Om het dan toch nog wat persoonlijker te houden kun je er dan wel nog een kerstkaartje bij doen.

Een ervaring

Het afgelopen jaar is het niet veel mogelijk geweest om erop uit te gaan. Door de COVID-19 pandemie zijn velen genoodzaakt thuis te blijven. Dit kan best moeilijk zijn geweest voor jouw personeel. Afhankelijk wat er weer mogelijk is in 2021 kan je ervoor kiezen om een ervaring cadeau te doen. Hoe leuk zou het zijn als je als werkgever een waardebon voor een restaurant of kartbaan geeft. 

Wanneer dit weer mogelijk is kan jouw personeel meteen weer ervaren hoe het leven was voordat dit virus ons land binnendrong. En dan heb jij dat als werkgever aan hen gegeven. Dan verdien je echt de titel werkgever van het jaar! Je kunt bijvoorbeeld een kaartje voor een concert of festival geven. Of een goedkoop vliegticket naar Spanje. Wat ook binnen jouw budget past, een ervaring geven is altijd leuk.

Uiteindelijk zal het niet uitmaken wat jij aan je personeel als kerstcadeau geeft. Het gaat om het gebaar en om de dankbaarheid die je toont. Zeker met kerst is dit belangrijk.

Meer

Leave a Comment