Kortingscode Fotofabriek

Iedereen kent het, duizenden foto’s op je smartphone of laptop, maar echt naar kijken doe je zelden. Daarom zijn fotoalbums niet meer ouderwets, maar gewoon leuk om in je huis te hebben.

Maar wie haalt wel je album en wie niet? Ga je bijvoorbeeld voor een ‘best-friends’ editie, snoepreisjes in beeld of een mid-season overzicht van jouw leven in 2014. Jij bepaalt, jij maakt de selectie, jij ontwerpt het ultieme fotoboek!

Wat is Fotofabriek?

Op Fotofabriek.nl kun je originele artikelen en cadeautjes met een foto-opdruk bestellen. Van foto-albums en agenda’s tot kalenders en bijzondere wanddecoratie. Op de homepage van de webshop zie je direct welke actuele acties en kortingen er zijn.

Daarnaast zijn er zo nu en dan ook kortingscodes actief die je in dit overzicht terug kunt vinden. De korting op fotoproducten loopt op tot wel 30%! Als je naar beneden scrolt vind je een overzicht van alle producten in het assortiment. Let op het symbool met daarin het woord ‘actie’, want hieraan kun je gemakkelijk een behoorlijk aantal producten met korting herkennen. Profiteer hier van je kortingscode Fotofabriek.