calvin klein boxersAlgemeen 

Lijstjes, lijstjes, lijstjes!

Ik ga op reis en ik neem mee? Elke keer als ik op vakantie ga, moet ik weer opnieuw bedenken wat ik allemaal mee moet nemen. Dat terwijl mijn vakantie bestemming over het algemeen best met elkaar over een komen (zon, zee en strand). Het voelt elke keer alsof ik de vorige keer helemaal ben vergeten wat ik allemaal mee had en of dat nou goed was of niet. Daarom heb ik mijn vroege vakantie besloten om een lijstje te maken van dingen die in ieder geval elke vakantie mee moeten. Ik moet zeggen dat het me tot nu toe erg goed is bevallen en dat ik dit lijstje er voor de volgende vakantie ook zeker weer bij ga pakken.

Wat staat er op?

Eigenlijk staan er vooral dingen op die ik dagelijks gebruik of echt niet mag verten. Je kunt dan denken aan tandenborstel, tandpasta, paspoort, pinpas, zonnebrand, geld, scheermesjes, opladers, camera, calvin klein boxers en ga zo maar door. Te veel om op te noemen. En dat is nou ook precies de reden dat ik een lijstje ben gaan maken. Nu hoor ik je al denken waarom het laatste item wat ik hierboven noemde zo specifiek calvin klein boxers zijn. Misschien een beetje dom maar er zit een heel verhaal achter.

Vergeten!

Een paar jaar geleden was ik op vakantie naar Mauritius. Een heel mooi eiland met aardige mensen. Op de een of andere manier was ik mijn boxers vergeten. Nou is dat allemaal niet zo spannend zou je denken. Je koopt op het land van bestemming gewoon een paar nieuwe onderbroeken en klaar is kees. Helaas was dat allemaal niet zo gemakkelijk. Ten eerste zaten we niet echt dichtbij een grote stad dus daar moesten we eerst zien te komen. Eenmaal in de stad aangekomen, viel het mij op dat de mensen een stuk (en dan bedoel ik echt een heel groot stuk) kleiner zijn dan in Nederland. Om een lang verhaal kort te maken zijn we echt wel een hele tijd bezig geweest om passend ondergoed te krijgen simpelweg omdat mijn maat niet heel gangbaar was. Ik kan je wel vertellen dat je dan pas serieuzer over je ondergoed na gaat denken en hoe belangrijk het eigenlijk is dat het allemaal een beetje lekker en comfortabel zit. Vandaar dus dat het nu altijd en heel specifiek op mijn lijstje staat geschreven zodat ik het nooit meer vergeet mee te nemen op vakantie.

Meer