vakantiehuis met prive zwembadTips 

Niet ver weg en toch voorzien van alle luxe

Je hoeft niet ver weg te gaan om toch te genieten van een vakantie waar je bent voorzien van alle denkbare luxe. In Nederland en Duitsland is ook een vakantiehuis met privé zwembad te huur voor vakantie, niet te ver van huis en toch genieten van alle luxe die je maar voor mogelijk houdt. Een eigen zwembad in de tuin, genieten met de kinderen en familie of vrienden. Leuker en ontspannender kan een vakantie niet worden zo dichtbij huis.

vakantiehuis met prive zwembad

Omgeven door prachtige natuur

Je moet je eigen even voorstellen dat je ligt te drijven in de zon op je luchtbed, natuurlijk wil je dat niemand je kan zien liggen. Ieder vakantiehuis met privé zwembad staat namelijk in de schitterende natuur, de meeste huizen zijn omgeven door prachtige natuur waardoor je geen inkijk hebt in de tuin of het zwembad. Zodra je wakker wordt begint het genieten direct van de omgeving waar je bent. Maar ook als je aan het dineren bent in de tuin bekruipt je het gevoel van ultiem geluk.

vakantiehuis met prive zwembad

Gezellig met de hele familie op vakantie

Een vakantiehuis met privé zwembad is geweldig als je met de hele familie op vakantie wilt gaan. In de ruimte tuin is een zwembad aangelegd waarvan je geniet, de kinderen hebben ook de tijd van hun leven. Wie weet met oma en opa zwemmen, heerlijk zonnen in de tuin onder het genot van een drankje. Alle vakantiehuizen liggen beschut achter een stuk prachtige natuur, geen andere mensen die op je zwembad uit kunnen kijken. Op deze manier heb je een ultiem vakantiegevoel, kom je tot rust en geniet je maximaal.

Meer