OxY Extensions is een aanrader

Op een verjaardag van een goede vriendin van mij hadden we het over haar extensions. Zo had iedereen wel een website die ze adviseerde en ben ik de websites afgegaan. Na een aantal websites met elkaar te hebben vergeleken kwam ik terecht bij https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions. Dat had een aantal redenen. De kwaliteit die zij leveren is fantastisch. Zo leveren zij bekenden merken en als je de prijzen vergelijkt met concurrenten dan hanteren zij echt scherpe prijzen.

Naast de nette prijzen staan er op het internet ontzettend veel goede recensies over het bedrijf. Zo staat er dat zij kwaliteit leveren, beschikken over een goede service en professionals achter de telefoon hebben.

Uitstekende service

Ik had zo mijn vragen over een product, dus heb ik telefonisch contact met ze gehad. Telefonisch stonden ze mij erg prettig en vooral professioneel. Ik heb vervolgens extensions besteld van 50cm en de volgende dag kwam het pakketje al binnen. Een uitstekende service als je het mij vraagt! OxY extensions heeft een voor 23:59 besteld = morgen gratis bezorgd service. Daarnaast hebben zij een gratis kleuren match service. Het is daarom zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website.

Het assortiment is erg groot. Bij elke kleur heb je de mogelijkheid uit 38/50/60cm. Ook in gewicht heb je meerdere opties, namelijk:

  • 70g
  • 140g
  • 160g
  • 200g

Mocht je vragen hebben over een product kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail!