Mode Tips 

Zo maak je jouw winterse outfit helemaal af

Je kan je gehele outfit compleet hebben: een broek met bijpassende trui, een riem die er goed bijpast en leuke schoenen. In de winter is dat alleen niet genoeg. Je hebt natuurlijk ook een jas nodig. Wanneer je hele outfit leuk is en goed bij elkaar past, maar je hebt een jas die er totaal niet bijpast, heb je al die moeite voor niks gedaan. Hoe kun je er nou voor zorgen dat je gehele winterse outfit er trendy uitziet?

Waar je op moet letten bij het kopen van een jas

Wanneer je van plan bent om een jas te gaan kopen, moet je op een aantal dingen letten. Je wilt eigenlijk dat de jas die je koopt bij alle outfits past die je hebt. Tenzij je verschillende soorten jassen wilt aanschaffen, is dit ook verstandig om te doen. Je moet bij je keuze dan letten op het model van je jas, Het materiaal van je jas en de kleur van je jas. Bij het materiaal moet je vooral kijken of hij niet te koud of te warm is. Ben je iemand die het snel warm heeft? Kies dan niet een jas uit met een warme en dikke stof. Je wilt het ook absoluut niet het de hele tijd koud hebben. Ook al is die jas misschien de mooiste die je hebt gezien, als hij niet warm genoeg is, ga je er alleen maar last van hebben.

De kleur en de vorm van een jas

Ook de kleur en vorm van de jas is belangrijk. Het advies is om een kleur uit te kiezen die neutraal is. Zo zorg je er voor dat elke kleur outfit bij jouw jas past. Denk aan kleuren als zwart, grijs of bruin. Daarnaast kies je de vorm van de jas op basis van waar jij je comfortabel in voelt en wat past bij jouw andere kledij.

Jassen van Airforce

Airforce is een merk in jassen dat behoorlijk populair in Nederland is. Al jaren worden deze jassen gedragen. Het grote voordeel van jassen van Airforce is dat ze stijlvol zijn, maar ook neutraal. De jassen zijn uniek maar passen overal bij. Ook hoef je je bij Airforce geen zorgen te maken dat het volgend jaar “uit de mode” is. deze jassen zijn tijdloos en blijven altijd trendy! Wil je jouw look helemaal compleet maken? Goorin Bros heeft gave petten die jouw look een stuk interessanter maken. Neem gauw een kijkje!

Meer

Leave a Comment